Three days of great mood, dancing tango,and enjoying the most poetic city of Crete. The magic city of Chania

160euros All Included !!



Milongaheads – Tango Festivals and Marathons
www.milmilongas.com

Greek infos (τι είναι tangomarathon?)

Τι είναι ενας tangomarathon

Dancing with strangers
επικίνδυνο χόμπι ή μοναδική εμπειρία υψηλής τέχνης?

Η επι πίστας συνάντηση δυο αγνώστων χορευτών, είναι η πιο μεγάλη πρόκληση για τους ανα τον κόσμο φανατικούς του social dancing, και κυρίως στην περίπτωση μας του tango.

Οι χορευτές συγκεντρωμένοι στους παρτενέρ τους υποβάλουν τις δεξιότητες και την τεχνη τους στην υπέρτατη δοκιμασία. Το γλυκύτερο ανταποδοτικό έπαθλο, που καμιά κριτική επιτροπή δεν μπορεί να αποδώσει, και κανένα έπαθλο να αντικαταστήσει, είναι η συμβατότητα στην χορευτική επικοινωνία 2 αγνώστων. Τα φωτεινά πρόσωπα δυο κατάκοπων χορευτών ενω επιστρέφουν στις θέσεις τους μετά απο ενα απολαυστικό τέταρτο..μισάωρο...δίωρο.

Πέρα απο σχολές, στυλ, δασκάλους και φόρμες, εκει το tango αναπνέει, υπάρχει, δημιουργείται, επιβιώνει και επαληθεύεται.

Ο όρος μαραθώνιος tango έχει έρθει απο το εξωτερικό και καμία σχέση έχει με το άθλημα , με αγώνα αντοχής, με διαγωνισμό ποιος θα μείνει τελευταίος κτλ.
Χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια τριήμερη κατάσταση στην οποία οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να χορέψουν όσο θέλουν, σε ολονύχτιες μιλόνγκας, άλλα και σε άλλες ώρες της μέρας.

Οι Μαραθώνιοι γίνονται κατά δεκάδες στην Ευρώπη και λόγω χαμηλού κόστους είναι ο ιδανικός τρόπος για να γνωριστούν οι τανγκέρος διαφορετικών χωρών. Ενα μεγάλο δρώμενο θετικής ενέργειας, αλληλεπίδρασης και ποιοτικής μουσικής, μιας και οι σταρ των διοργανώσεων αυτών ειναι καταξιωμένοι djs ειδικευμένοι σε αυτό το είδος μουσικής.


Oι ημερομηνίες 30 Σεπτ έως και 2 Οκτωβρίου ειναι ήδη σημειωμένες στο ημερολόγιο πολλών
χορευτών στην Ευρώπη.
Σκοπός μας είναι μια δυναμική ,ποιοτική αλλά και ισόρροπη tango-εμπειρία, μια συγκέντρωση φίλων, με μπόλικη θετική ενέργεια και διάθεση για ολονύχτια ταξίδια στις μελωδίες αγαπημένων tango.

Στόχος μας είναι όχι απλά “3 μεγάλες βραδιές” αλλά μια μεγάλη αλυσίδα από αφορμές και αιτίες για να χορεύετε ημέρα και νύχτα, όποτε θέλετε, και όσο θέλετε.

Για να κρατήσουμε τις ισορροπίες στους πληθυσμούς και στις αναλογίες όμως ,θα χρειαστούμε την προσοχή σας.

Αιτήσεις συμμετοχής για Ελληνες απο 10 έως 17 Ιουλίου.Σε κάθε περίπτωση ανισότητας αναλογιών ντάμες/καβαλιέροι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που καταφέραμε το πακέτο “full pass milonga + accommodation+πρωινό+ milonga buffet “ να ειναι πολυ ελκυστικό. (160 ευρώ)

Παρολα αυτά υπάρχουν διαφορετικές τιμές και πακέτα για όσους επιθυμούν μόνο είσοδο σε μια ή περισσότερες milongas.

Σας υπενθυμίζουμε οτι ΔΕΝ ειναι φεστιβάλ και στοχεύουμε σε συγκεκριμένο αριθμό χορευτών. Παρακαλούμε κάνετε την κράτηση σας τώρα και όχι απο την “πόρτα”, με ένα email στο chaniatangomarathon@gmail.com
και βοηθήστε μας να στήσουμε την τέλεια χορευτική εμπειρία. :)